Cum se efectueaza o retragere prin transfer bancar la 22Bet

Acest lucru inseamna ca pe 22Bet puteti efectua un transfer bancar si la care nu este perceput niciun fel de comision sau taxa ascunsa. Pentru a transfera bani, dati click pe “depozit”, apoi selectati “transfer bancar”din lista cu metodele de plata disponibile.Apoi, scrieti sum ape care vreti sa o depuneti.

Asigurati-va ca toate informatiile pe care le scieti pe 22Bet sunt 100 % corecte,caci datele gresite pot conduce la o plata esuata. Dupa ce ati facut plata, apasati “confirmati plata”.

Depunerea cu cardul la agentiile 22Bet se face foarte simplu. Astfel, trebuie sa introduceti:

-tipul de card

-numarul cardului.

-data de expirare a cardului.

-codul de Securitate.

-suma pe care doriti sa o depuneti.

Aceste date sunt cerute la prima depunere, dupa aceea va trebui sa completati doar codul de securitate si suma pe care doriti sa o depuneti. In plus, puteti modifica datele cardului, pentru cazul in care cardul expira.

Trebuie sa aveti in vedere ca datele bancare ar fi bine sa le introduceti doar cand sunteti pe site-ul oficial al agentiei, deoarece, astfel, puteti evita o eventuala frauda.

Dupa cum se poate vedea, aceasta metoda de depunere prin cardul de debit nu este deloc grea, pe deasupra fiind si o metoda comoda, nemaifiind nevoiti sa va deplasati pana la agentie.

Nu la toate meciurile veti gasi acest tip de pariu. Si cota pentru acest tip de pariu difera. Astfel, daca echipa favorita este considerata a fi mult prea valoroasa decat adversara sa, atunci si cota pentru “22BET” va fi iuna mica, pentru ca, in mod normal, echipei favorite ii va fi usor sa acopere handicapul de 2 goluri cu care va incepe meciul. Deci cota pentru “22BET” depinde de cot ape care o are la inceputul meciului echipa favorita.

Acest tip de pariu nu trebuie sa indeplineasca nicio conditie legata de numarul de meciuri pe care trebuie sa il aveti pe bilet pentru a putea folosi aceasta optiune de pariere.

Mai Mult 22bet Portugal – https://bbbet-pt.com