Depunerea si retragerea pe Betfair

Rate this post

Modaliatile de plata sunt metode prin care iti alimentezi sau retragi fonduri din contul tau deschis la o casa de pariuri online. Betfair detine cele mai populare si facile modalitati de plata. Toate acestea sunt structurate pe mai multe categorii astfel incat fiecare jucator sa poata folosii pe cea sau cele care-i convin cel mai bine in raport cu posibilitatile sale de a face aceste operatiuni.

Pe Betfair avem modalitati de plata clasice, gen transfer bancar, urmate de protofelele virtuale si carduri valorice gen paysafe sau altele accetate. Transferurile bancars si portofelele virtuale permit mutarea de fonduri in ambele sensuri. Recomandarea noastra este sa incercati folosirea unei singure metode de plata atat la depuneri cat si la retrageri, procesul fiind mai rapid decat daca depuneti printr-o metoda si alegei sa retrageti castigurile prin alta metoda.

Depunerile si retragerile in contul vostru de Betfair ( la fel ca în Bet 365 ) se pot face dupa ce va autentificati cu datele personale si accesati sectiunea dedicata disponibila chiar sub balanta contului. Acolo aveti posibilitatea de alege metoda prin care doriti sa depuneti.

Imaginea de mai sus ne prezinta un model de depunere folosind la alegere portofelele virtuale, un card preplatit sau transferul bancar. Odata ce a-tio selectat metoda de depunere dorita va vor aprarea optiunile cu sumele ce pot fi depuse prin metoda respectiva. Suplimentar veti vedea si daca se percep comisioane la metoda aleasa. Cand sunteti gata apasati butonul “Depunere” si transferul va fi finalizat. Suna va aparea in cont in functie de timplu de procesare al metodei alese, dar marea majoritate depunerile sunt realizate instant, mai putin transferul bancar.

Mai sus avem si un exemplu de depunere cu un card bancar. Daca va uitati cu atentie la detalii, este vorba de prima depunere pentru a incasa bonusul de 450 ron disponibil clientilor noi. Speram ca acest exemplu sa fie un model pentru cei ce vor sa pirmeasaca pachetul de bun venit din dorinta de a efectua corect depunerea.

Pe masura ce jucati la pariuri sportive, casino sau poker, castigurile vor aparea cu siguranta. Poate la un punct anume doriti sa efectuati cel putin o retragere din contul de Betfair. In primul rand va sfatuim sa consultati modalitatile de efectuare a unei retrageri si in special in functie de metoda aleasa sa vedeti care este suma minima ce poate fi retrasa. Acum ca aveti temele facute va puteti apuca de o retragere. In functie de metoda aleasa procesul ar trebuii sa fie invers ca la depunere si sa dureze un interval de timp asa cum este specificat in termenii si conditiile de utilizare Betfair pe care clientii le accepta in momentul deschiderii contului.